Super Edwin for The Sketchy Challenges…

Idag har sonen varit på kalas (igen…) så självklart gjorde mamman ett födelsedagskort! Det är faktiskt riktigt roligt att Erik är så pass intresserad, han valde själv kortvikning, motiv och vilka papper jag skulle använda samt godkände allt innan jag var helt klar! :-) Den här gången var motivet ”Super Mario” – eller faktiskt så är det ju Edwin, dvs Magnolias variant! Jag färglade två motiv, har kommit på att jag nog ofta gör så… Lika bra när man ändå håller på liksom – å det är ju ganska bra att ha färdiga motiv när man någon gång har lite mer bråttom med att få till ett kort! :) Nu e ju inte jag någon stjärna på att färglägga, men hyfsat klarade jag av att hålla mig innanför linjerna iaf! 😀

11095419_823960524341874_832285680_n

11106473_823968091007784_1585364484_n

När det var dags att sätta fart med själva kortet så ”hojtade” jag i en scrapgrupp på FB å frågade om det var någon som visste någon rolig utmaning som pågick just nu – jag fick massa roliga svar så hade jag bara mer tid så skulle jag scrappa dygnet runt nu! :) Jag fastnade dock för en utmaning hos The Sketchy Challenge, det var en skiss  samt en 1-2-3 utmaning. Jag har inspirerats av skissen samt använt 1 motiv, 2 mönster papper och 3 blingstenar! :)
DSC_0063

DSC_0065

DSC_0068
Sonen var stolt när han lämnade över kort å paket iaf – å det är ju det som är viktigast! :)

  4 Kommentarer till “Super Edwin for The Sketchy Challenges…”

 1. Rozzan Skriver:

  Vilket härligt kort!! Och så kul att sonen är engagerad i vad och hur det ska se ut :) Får hoppa in och kolla på utmaningen, är lite sugen på att vara med på något! Ha det bäst <3 Kramiz Rozzan

 2. Kirsty-Anne Skriver:

  Super fun card love the colours perfect with Edwin and our theme and sketch. Thank you for joining us in The Sketchy Challenges :)

 3. Linda - Pysselbus Skriver:

  Wow vilket tok-coolt kort!!! Vad läckert det blev med den vikningen och det motivet ihop! Kalasfin färgläggning på det!!

  Vad kul att du hittade till oss – tack för att du är med i vår utmaning denna månad!

  Kram
  Linda
  DT The Sketchy Challenges

 4. Anonym Skriver:

  Beautiful card!
  Thanks for joining us at Sketchy challenge!
  Hugs
  Cordine

Lämna gärna en kommentar!

© Maidens.nu.  • info@maidens.nu •  Webbdesign: Ninas Foto & Form