Ett album till Malin

Förra helgen hade Malin ”Lillpiga” 40 års kalas å vi var ett gäng scrapkompisar som gick ihop och gjorde ett album till henne a la ”mina vänner”. Ni minns de där man fyllde i på glada 80-talet å svarade på frågor om sin favoritmat, vad man ville bli när man blev stor osv… Vi alla gjorde varsin sida som skulle vara typiskt oss – alltså gjorde jag en typiskt Maiden sida. Hårdrock och bling liksom! :)

DSC_0361

Man kan lyfta på fotografiet på mig och hittar svaren på frågorna på insidan samt ett foto på mig och Malin från Metallicakonserten i Göteborg i somras! :)

DSC_0368

Här är ett collage från kvällen på presenten och albumet, parfotograferingen på mig och Nina samt på Malin och oss tjejer när vi överlämnade presenten (Ulrika och Lena saknades dessvärre..)

IMG_7183

Det var en hejdundrade fest som höll på långt in på småtimmarna! Tack för en toppenfest Malin! :)

Lämna gärna en kommentar!

© Maidens.nu.  • info@maidens.nu •  Webbdesign: Ninas Foto & Form