(Don´t) Think outside the box

Denna layout gjorde jag på Ärlaträffen, det var en ”recept-utmaning” där man var tvungen att använda en stencil, två stämplar, rubriken skulle innehålla fem ord och så skulle det vara bling å ngt mer som jag glömt nu… Kortet är från när jag la mig i en stor låda på jobbet. Hur många skulle klara av att INTE testa att lägga sig i en så stor kartong när man har möjligheten liksom… Såklart man måste prova!! :-)

DSC_0031

DSC_0033

DSC_0030

DSC_0034

Å apropå ”box” så fick jag faktiskt en låda med choklad av älskade maken idag på alla hjärtans dag! Kanske e dags å smaka lite… :-)

  1 Kommentar till “(Don´t) Think outside the box”

  1. Cornelia Skriver:

    Jämrans, vilken snygg LO! Älskar den!!!

    Och så kul bilder dessutom!

Lämna gärna en kommentar!

© Maidens.nu.  • info@maidens.nu •  Webbdesign: Ninas Foto & Form