Äntligen ett bidrag till veckans skiss!!

I flera år har jag varit en ”flitig scrappare” och skapat ett alster efter veckans skiss i stort sett varje vecka! Men på senaste tiden har jag verkligen inte hunnit… :-( I lördags var jag dock på scrapträff och bestämde redan innan att jag skulle börja med att göra en layout efter skissen. Ofta har jag så svårt att komma igång på träffar så då ville jag ha ngt ”enkelt” (å då menar jag alltså att jag slipper tänka så mycket å bara kan börja skapa!) att börja med! 😉 Sagt å gjort, en layout efter veckans skiss v. 32 blev det:

DSC_0012

Alla papper och dekorationer kommer från Simple Stories;

DSC_0008

DSC_0009

Scrapträffar e för övrigt bland det bästa som finns!! Jag har dessvärre haft svårt att hinna med några i år, detta var bara min andra å det är vääääldigt lite… Men jag hade fantastiskt roligt å lyckades hinna göra fyra layouter och ett kort!! :-)

  1 Kommentar till “Äntligen ett bidrag till veckans skiss!!”

  1. Åsa Johansson Skriver:

    Välkommen tillbaka till Veckans skiss! Härlig tolkning du gjort av skissen med underbara papper! Kram ÅsaJ

Lämna gärna en kommentar!

© Maidens.nu.  • info@maidens.nu •  Webbdesign: Ninas Foto & Form